Home » Genel » Dijital kimlik girişimi OCR Labs, Oyak liderliğinde 15 milyon dolar yatırım aldı




Dijital kimlik girişimi OCR Labs, Oyak liderliğinde 15 milyon dolar yatırım aldı

Dijital kimlik teknolojisine odaklanan Avustralya merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan OCR Labs, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. OCR Labs tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı. 

Edindiğimiz bilgilere göre ise 15 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, tamamlayıcı mesleki emeklilik sisteminin ülkemizdeki en başarılı örneklerinden biri olan Oyak Grubu (Ordu Yardımlaşma Kurumu) liderliğinde gerçekleşti. Alınan 15 milyon dolarlık yatırım OCR Labs’in Türkiye, Birleşik Krallık ve ABD’de büyümesi için kullanılacak.

2014 yılında Daniel Aiello ve Matthew Adams tarafından Sydney’de kurulan OCR Labs, sunduğu dijital kimlik çözümü ile birlikte kurumlara müşteri katılımı, veri güvenliği detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*