Home » Genel » Sony, PlayStation’da 900 kişiyi işten çıkarıyor: Projeler iptal edildi




Sony, PlayStation’da 900 kişiyi işten çıkarıyor: Projeler iptal edildi

Sony, PlayStation'da 900 kişiyi işten çıkarıyor: Projeler iptal edildi

Sony, oyun konsolu PlayStation’da yeniden yapılanmanın bir parçası olarak işgücünün yüzde 8’ini yani yaklaşık 900 kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Ayrıca şirketin Londra stüdyosunu kapatacağı ve bazı duyurulmamış projeleri de iptal edeceği kaydedildi.

Sony, PlayStation bölümünde organizasyonel yeniden yapılanmanın bir parçası olarak işgücünün yaklaşık yüzde 8’ini yani 900 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu.

PROJELER İPTAL EDİLDİ, LONDRA STÜDYOSU KAPATILDI 

İngiltere’de PlayStation’ın Londra stüdyosunun kapatılacağı ve Firesprite stüdyosunda personel azaltımı yapılacağı kaydedildi.

Ayrıca personel kesintileri Naughty Dog, Insomniac Games ve Guerrilla Games’i de etkiledi ve bazı duyurulmamış projelerin iptal edildiği öğrenildi.

“AMACIMIZ KAYNAKLARIMIZI DÜZENE SOKMAK”

Sony’nin Başkanı ve CEO’su Jim Ryan: “Kuruluşumuzun hızla değişen bu sektörde geleceğe hazır olmasını detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*