Akenerji analist ve portföy yöneticileriyle buluştu
| Mart 23, 2024 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Akenerji’nin İstanbul’da gerçekleştirdiği yatırımcı buluşması, aracı kuruluş ve portföy yönetim şirketlerinden yoğun ilgi gördü.
Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından Akkök Holding ve Çek Cumhuriyeti merkezli enerji şirketi ČEZ‘in ortak iştiraki Akenerji, bugün İstanbul’da bir yatırımcı buluşması gerçekleştirdi.
Hisse senedi piyasasının önde gelen aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinden çok sayıda katılımcıyla gerçekleşen toplantı Akenerji Genel Müdürü Serhan Gençer‘in açılış konuşmasıyla başladı. Akenerji CFO’su Özge Özen Aksoy‘un sunumuyla devam eden buluşmada analist ve portföy yöneticilerine, şirketin 2023 yılı finansal performansı hakkında bilgiler verildi ve merak edilen konulara ilişkin sorular yanıtlandı.
Açılış konuşmasında şirketin verimlilik ve nakit yaratımına yönelik performansına dikkat çeken Akenerji Genel detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net