Apple, iPad’lerin yatay olarak kullanılmasını hedefliyor
| Mayıs 28, 2024 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Apple gelecek dönemde piyasaya sürülecek iPad‘lerin arkasındaki logosunun yönünü değiştirebilir. Aslında dikey olarak kullanılmak üzere tasarlanan iPad, son zamanlarda kazandığı özelliklerle bir dizüstü bilgisayarın yerini almaya hazırlanıyor.
Hatta Magic Keyboard gibi aksesuarlar aracılığıyla pek çok kullanıcı iPad’i yatay olarak deneyimlemekte. iPad klavyeli bir kılıf içindeyken ya da yatay konumda tutulduğunda Apple logosu baş aşağı duruyor. Apple endüstriyel tasarımcısı Molly Anderson’a bu durum sorulduğunda ise Anderson, bunun gelecekte değişebileceğini dile getirdi. Molly Anderson’a göre; dikey logo sonsuza kadar böyle kalmayabilir.
iPad’in her yönde kullanılabilen bir cihaz olduğunu belirten Anderson, insanların son yıllarda iPad’i daha çok yatay modda kullandığını ifade detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi