Home » Genel » Gece “tweet” atanlar depresyon ve anksiyeteye daha yatkın




Gece “tweet” atanlar depresyon ve anksiyeteye daha yatkın

Gece Tweet atanların ruhsal durumu kötü

Araştırmacılar, gece saatlerinde X platformunda aktif olan kişilerin depresyon ve anksiyete belirtilerini daha sık bildirdiğini ortaya koydu.

Yeni bir araştırmaya göre, gece saatlerinde sosyal medyada paylaşım yapan kişilerin ruhsal durumu daha kötü olma eğiliminde.

Araştırmacılar, bu kişilerin depresyon ve anksiyete belirtilerini daha sık bildirdiğini ortaya koydu.

Uzmanlar, bugüne kadar sosyal medya ve ruh sağlığı üzerine yapılan çoğu çalışmanın yalnızca kullanım sıklığına odaklandığını, bu araştırmanın ise kullanım zamanlamasının da önemli bir etken olup olmadığını incelediğini belirtti.

GECE PAYLAŞIMLARI ANALİZ EDİLDİ

Bristol Üniversitesi öncülüğünde yürütülen çalışmada araştırmacılar, sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) gece yapılan paylaşımları analiz etti.

Kullanıcıların gönderi zamanlarıyla, İngiltere’nin batısında yaşayan bireylerin sağlık durumlarını detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*