Canva, Simtheory ve Ortto’yu satın alarak yapay zeka yatırımlarını artırdı
| Nisan 9, 2026 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Canva, yapay zeka ve pazarlama teknolojilerine yaptığı yatırımları artırarak Simtheory ve Ortto‘yu bünyesine kattığını duyurdu. Finansal detayları açıklanmayan bu iki satın alma, şirketin ürün stratejisinde daha geniş kapsamlı bir dönüşümün parçası olarak konumlanıyor.
Simtheory, ekiplerin kendi iş süreçlerine uyumlu yapay zeka asistanları ve agent’lar oluşturmasını sağlayan bir platform sunuyor. Bu yapı, farklı araçlar arasında çalışabilen ve görevleri otomatik olarak yerine getirebilen agent tabanlı iş akışlarının kurulmasına olanak tanıyor.
Ortto ise müşteri verisi yönetimi ile pazarlama otomasyonunu bir araya getiriyor. Platform, e-posta, SMS, push bildirimleri ve uygulama içi mesajlaşma gibi kanallar üzerinden kampanya yönetimini tek detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi