Home » Genel » İDSO DenizBank Konserler’inde Bu Hafta Genç Yetenek Daniel LOZAKOVİCH




İDSO DenizBank Konserler’inde Bu Hafta Genç Yetenek Daniel LOZAKOVİCH

Yetenekli kemancı Daniel Lozakovich, İDSO DenizBank Konserleri kapsamında 17 Kasım akşamı AKM’de sanatseverler ile buluşacak.

“Sanata Evet” yaklaşımıyla DenizBank’ın 19 yıldır desteklediği İDSO DenizBank Konserleri müzikseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. 17 Kasım, Cuma akşamı saat 20.00’de AKM’de Opera Salonu’nda gerçekleştirilecek İDSO DenizBank Konserleri’nde, Avusturyalı şef Andreas Ottensamer yönetimindeki orkestra, genç ve yetenekli kemancı Daniel Lozakovich’i ağırlayacak.

Görkemli müzik yapımlarıyla hem eleştirmenleri hem izleyicileri büyüleyen 2001 doğumlu Daniel Lozakovich yedi yaşındayken keman çalmaya başladı. İlk solo çıkışını dokuz yaşında Moskova Virtuosi Oda Orkestrası’nda, Kraliyet Stockholm Filarmoni, Moskova Filarmoni ve Kraliyet Liverpool Filarmoni, Orchestre National de France ile sahneye çıktı.

 17 Kasım Konseri

Yer      detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net

Tags: , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*