İki meslek grubuna toplu taşıma 20 ay ücretsiz oldu
| Mart 27, 2026 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme doğrultusunda belirlenen kamu personeli grupları 31 Aralık 2027 tarihine kadar toplu taşıma imkanlarından ücretsiz şekilde yararlanabilecek.
Kamu kurum ve kuruluşlarının ürettiği bazı mal ve hizmetlerden ücretsiz veya indirimli yararlanacakların tespitine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Düzenlemeyle belirli hizmet kollarında görev yapan kamu çalışanlarının şehir içi ulaşım imkanlarından bedelsiz faydalanabilmesinin önü açıldı.
Bugünden itibaren geçerli olan karar kapsamında, gümrük muhafaza memurları ile orman muhafaza memurları belediyelere ait toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanma hakkına sahip oldu.
Ticaret Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görev yapan bu iki farklı personel grubu, görevlerini ifa ederken veya günlük yaşamlarında belediye bünyesindeki ulaşım ağlarını detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net
