Home » Genel » Veritabanı yönetim sistemleri geliştiren Neon, 25,6 milyon dolar yatırım aldı




Veritabanı yönetim sistemleri geliştiren Neon, 25,6 milyon dolar yatırım aldı

Veritabanı yönetim sistemleri geliştirme alanında çalışan Neon, 25,6 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 25 milyon dolarlık stratejik yatırımına Microsoft’un yatırım kolu M12 liderlik etti. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Abstract Ventures, General Catalyst, Menlo Ventures ve Notable Capital da yer aldı. 

Şirket, yeni gelen yatırımı Ar-Ge çalışmalarını desteklemek, Microsoft Azure entegrasyonunu güçlendirmek, yeni veritabanı özellikleri geliştirmek ve mühendislik ekibini büyütmek için kullanacağını açıkladı. 

Neon, 2021 yılında Heikki Linnakangas, Nikita Shamgunov ve Stas Kelvich tarafından kuruldu. Şirket, veritabanı yönetim sistemi Postgres için bulut tabanlı bir platform geliştiren bir teknoloji şirketi olarak tanımlanıyor.

Neon’un amacı Postgres veritabanını daha erişilebilir, yönetilebilir ve detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*