27 kadın girişimci daha “İyi İşler”den mezun oldu

Boyner Grup ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle gerçekleştirilen “İyi İşler: Gıda ve Elektronik Dışı Perakendede Kadın Girişimcileri Güçlendirme Programı”nın altıncı dönemi tamamlandı. Bu yıl 27 kadın girişimci daha eğitimlerini tamamlayarak programdan mezun oldu. 

Boyner Grup’un 2015’te başlattığı ve 2018 yılından bu yana Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle gerçekleştirdiği “İyi İşler Programı 2023 mezunlarını verdi.  

Kadın girişimcilerin sürdürülebilir iş modelleri ile işletme kapasitelerini artırmalarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen “İyi İşler” projesinin 2023 döneminde 27 kadın girişimci eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.  Böylece, “İyi İşler” projesinden mezun olan girişimcilerin sayısı 119’a ulaştı.

Gıda ve elektronik dışında tüm perakende sektörüne üretim yapan kadın detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir