SiberBulucu.Com

Faydalı İnternet Bulucusu...

3.İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri Satışa Çıkarıldı
Ekim 31, 2019 Genel
3.istanbul hasbahce evleri-emlaklobisi

3.İstanbul Başakşehir projesinin üçüncü ve son etabı Hasbahçe satışa başladı. Ön talep döneminde dairelerin % 51’i satıldı ve Hasbahçe Evleri 841 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği projenin son etabı ”Hasbahçe” satışa çıkarıldı. Hasbahçe Evleri, 541 adet konuttan oluşuyor. 3. İstanbul Başakşehir Projesi, İstanbul Havalimanı gibi mega projelere ve ulaşım akslarına olan yakınlığı sebebiyle yoğun ilgi görüyor.

3.İstanbul Başakşehir Satış Fiyatları

3.İstanbul Başakşehir Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Açıkbaş, 541 konutun 276’sını bir aylık ön talep döneminde sattıklarını açıkladı. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı son etapta daire fiyatlarının 841 bin TL ila 1 milyon 441 bin TL arasında değiştiğini belirtti.

İstanbul Avrupa Yakasının yeni yaşam alanı Başakşehir’de gerçekleştirilen Hasbahçe etabı toplam 7 bloktan oluşuyor. Hasbahçe Evleri’nde 40.000 metrekarelik alanın % 85’i yeşil ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Burak Açıkbaş, 3 yıl önce proje başlarken metrekare fiyatının 3.500 TL olduğu projede şu an metrekare fiyatlarının 7.500’ye ulaştığını belirtti. 3. İstanbul Başakşehir projesinin 1. Etabı 579 daireden oluşuyor. Satışı tamamlanan dairelerin Ağustos ayında teslimlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

‘’Yabancıların konut talebi markalı konut üreticilerinin can simidi”

3.istanbul hasbahce evleri-emlaklobisi

Hasbahçe Evleri’nin satışa sunulması sebebiyle düzenlenen toplantıda konuşma yapan ASAFİO Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, ‘’Yabancıların konut talebi markalı konut üreticilerinin can simidi haline geldi. Bu durum devletin iyi tedbirleri sayesinde gerçekleşti. Bu sayede yıllık 50.000 konut ve 7-10 milyar dolar arası bir gelirden söz edebiliyoruz. 2018’de 40 milyon turist 30 milyar dolar harcamıştı. Bu paranın bir kısmı yabancı tur operatörlerine gitmişti, yani tamamı ülkemizde kalamadı. Ev almak için seyahate gelen turistten farklı olarak, halkın arasına, sokaklara karışıyor. Markete, berbere giriyor. Bu nedenle cari açığı azaltmak, sektörü daha da kaliteli noktaya taşımak, tüm sektörlere can suyu sağlamak için detaylı >>>

Alıntının kaynağı: EmlakLobisi.Com

Bir cevap yazın

SiberBulucu.Com © 2019... ALL RIGHTS RESERVED... SiberBulucu.Com dış linklerdeki ve kaynaklardakı içerikler, alıntılar için sorumlu değildir!...

Gizlilik politikası
*