Borsa İstanbul’da gong Zeray GYO için çaldı
| Aralık 18, 2025 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Halka arz sürecini yatırımcının yoğun ilgisiyle tamamlayan Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı. Şirket payları, bugün düzenlenen törenle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.
Borsa İstanbul’da gong, köklü birikimini kurumsal yönetişim ve sürdürülebilir büyüme vizyonuyla birleştiren Zeray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Zeray GYO) için çaldı. Halka arz sürecini yatırımcının yoğun ilgisiyle tamamlayan Zeray GYO, bugün yapılan gong töreniyle birlikte ZERGY koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.
Zeray GYO’nun gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Zeray GYO Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Zeray, Zeray GYO Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Borsa İstanbul A.Ş. Genel detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: EmlakLobisi.Com