Home » Genel » ÇİFT GEYİK KARACA, DENİZ VE YELKENİN PRESTİJLİ BULUŞMASI BOSPHORUS CUP’IN PREMIUM PARTNERİ




ÇİFT GEYİK KARACA, DENİZ VE YELKENİN PRESTİJLİ BULUŞMASI BOSPHORUS CUP’IN PREMIUM PARTNERİ

Deniz ve yelken tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Bosphorus Cup, bu yıl 24’üncü kez düzenleniyor. 17-20 Eylül 2025 tarihlerinde gerçekleşecek yarışlarda, Karaca’nın premium partnerliğiyle dünyanın dört bir yanından gelen yelken sporcuları İstanbul’da ağırlanacak.

Türkiye, Yunanistan, Rusya, İtalya ve daha birçok ülkeden 600’ün üzerinde yelkenciyi ağırlayacak bu muhteşem yarış, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında 60’a yakın yelkenlinin heyecanlı ve görkemli rekabetine sahne olacak.

Dünyanın en ikonik yelken etkinliklerinden biri olan Bosphorus Cup, 20 Eylül tarihindeki boğaz etabında; tarihi İstanbul Boğazı manzarasının yelkenlerin büyüleyici görüntüleri ile buluştuğu, izlemesi çok keyifli ve benzersiz bir etkinliğe sahne olacak.

Spor tutkusunu, dostluğu ve dayanışmayı en güzel örneklerle yaşatan Bosphorus Cup; iyiliği, detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net

Tags: , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*