Home » Genel » Çözüm Platformu’nun Gündemi Alternatif Gayrimenkul Yatırımları Oldu




Çözüm Platformu’nun Gündemi Alternatif Gayrimenkul Yatırımları Oldu

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği Çözüm Platformu Toplantılarının sekizincisi “Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller” başlığı ile gerçekleştirildi.

Alkaş iş birliği ile düzenlenen Çözüm Platformu toplantısında; gayrimenkulde alternatif yatırım modelleri ve teknolojinin gayrimenkulleşmesi, alanında uzman isimlerin görüşleri ile tüm yönleriyle ele alındı. Ayrıca etkinlikte GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı iş birliği ile Türkiye’de gayrimenkul alanında ilk kez düzenlenen GYODER İAV Lisansüstü Tez Yarışması’nın kazananlarına ödülleri takdim edildi.

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, sekizincisini Alkaş iş birliği ile Fişekhane Ana Sahne’de düzenlediği GYODER Çözüm Platformu toplantısı “Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller”başlığıile düzenlendi.Sektörün mevcut sorunlarının detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: EmlakDergisi.Net

Tags: , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*