EKONOMİ BASINI VE İŞ DÜNYASI GELENEKSEL YENİ YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
| Ocak 10, 2026 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
EGD Başkanı Hasan Arslan: “Doğru, güvenilir ve nitelikli haber üretimi, ekonomi gazeteciliğinin vazgeçilmez sorumluluğudur.”
İSO Başkanı Erdal Bahçıvan: “Ekonomi haberciliğinin dijitalleşmeyle birlikte güçlenmesi, hız çağında kalite, güvenilirlik ve itibarı her zamankinden daha önemli hâle getirmiştir.”
TİM Başkanı Mustafa Gültepe: “Ekonomi gazeteciliği, üretim ve ihracat başta olmak üzere sanayi gündeminin doğru ve sorumlulukla kamuoyuna aktarılmasında kritik bir rol üstlenmektedir.”
İSTANBUL – Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), geleneksel “Yeni Yıl Buluşması” kapsamında ekonomi basını ile iş dünyasını bir araya getirdi. Etkinlik; Sabancı Holding ev sahipliğinde, Bacacı Yatırım Holding ve Hepsiburada ana sponsorluğunda, CarrefourSA’nın silver sponsorluğu ile Hedef Portföy ve Momentum İletişim katkılarıyla gerçekleştirildi.
İş dünyasının yoğun katılım detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net
