Home » Genel » Eon, 4 milyar dolar değerleme üzerinden 300 milyon dolar yatırım aldı




Eon, 4 milyar dolar değerleme üzerinden 300 milyon dolar yatırım aldı

Bulut yedekleme, veri yönetimi ve veri analitiği girişimi Eon, 300 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 300 milyon dolarlık D serisi yatırım turuna Gil Capital liderlik etti. Eon’un yatırım turunda yatırımcılar Sequoia Capital, Lightspeed Venture Partners ve Greenoaks yer aldı. 2024 yılında kurulan şirketin değerlemesi 4 milyar dolara yükseldi.

Eon, yeni aldığı yatırımı platformun mühendislik kapasitesini artırmak, büyük bulut sağlayıcılarıyla entegrasyonları geliştirmek, ABD pazarındaki varlığını büyütmek ve teknoloji ortaklıklarını genişletmek için kullanacağını açıkladı.

Şirket; Ofir Ehrlich, Gonen Stein ve Ron Kimchi tarafından hayata geçirildi. Eon, şirketlerin bulutta tuttukları yedek verileri hem daha uygun maliyetle hem de daha güvenli şekilde detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*