Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı bugün açıldı
| Mayıs 23, 2022 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
İstanbul’da Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı bugün açıldı. İlk etapta sabah ve akşam olmak üzere karşılıklı birer sefer gerçekleşecek. Halkalı-Bahçeşehir arası mesafe 22 dakikaya düşecek.
İstanbul’un raylı sistem ağı genişliyor. Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı bugün açıldı.
Kapıkule-Halkalı hattı üzerinden sağlanan demir yolu bağlantısıyla Bahçeşehir ile Marmaray’ın son durağı olan Halkalı arasındaki seferlerin ilki karşılıklı olarak bugün sabahın erken saatlerinde gerçekleştirildi.
İlk seferde yolculuk yapan vatandaşlar, söz konusu hatta hızlı ve kolay ulaşım imkanı sunan banliyö seferlerinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE KARŞILIKLI İKİŞER SEFER
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Halkalı-Bahçeşehir banliyö seferleri karşılıklı olarak sabah ve akşam saatlerinde ikişer detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr
