HEM CUMHURİYET’İN 100. YILI HEM DE B-FİT’İN 18. YAŞI KUTLANDI
| Kasım 30, 2023 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Türkiye’nin ilk kadın franchise markası b-fit, 15. Franchise Kongresi’ni “Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile yan yana” mottosuyla 25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirdi.
Türkiye’de 65 şubesiyle 350 bin kadına hizmet veren b-fit, 15. b-fit Franchise Kongresi’ni tüm franchiseların katılımı ve “Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile yan yana” mottosuyla 25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirdi.
b-fit Franchise Kongreleri, franchiselara yeni dönem planların aktarıldığı, yeni iş ortaklarının duyurulup, tanıtıldığı, b-fit’in vermeye başlayacağı yeni spor hizmetlerinin anlatıldığı, yeni b-fit iç tasarım ve dizaynlarının görücüye çıktığı, dolu dolu geçen eğitim ve seminerlerden oluşuyor.
25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleşen, 15. b-fit Franchise Kongresi’nde hem Cumhuriyet’in 100. yılı hem de b-fit’in 18. yaşı olan 21 Kasım’da kutlandı. Cumartesi ve pazar günü seminerler, eğitimler, yeni dönem detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net