İndirimli kasım ayı perakendeye nefes aldırdı
| Aralık 17, 2024 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Efsane cuma başta olmak üzere bütün bir aya yayılan indirim kampanyaları nedeniyle kasım ayının hareketli geçeceğini öngördüklerini hatırlatan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Hemen hemen beklentilerimiz doğrultusunda bir tablo ortaya çıktı. Kasımda üyelerimizin yüzde 67’sinin adet satışı ekim ayına göre arttı. Cirosunda artış beyan eden üyelerimizin oranı ise yüzde 76’ya ulaştı.” dedi.
Organize markalı perakende sektörü, dört aydır devam eden daralmanın ardından, indirim kampanyaları sayesinde kasım ayında adet satışlarında ve cirolardaki artışla nefes aldı. Sektör, yılbaşı alışverişi nedeniyle aralık ayının ikinci yarısının da hareketli geçmesini bekliyor.
Çatısı altındaki 517 marka ile gıda dışı perakende sektörünün en önemli temsilcisi olan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: KobiPostasi.Net