Home » Genel » Kapadokya’da “Ejderha Yılı” hazırlığı




Kapadokya’da “Ejderha Yılı” hazırlığı

Kovid-19 ile mücadelenin başladığı 2020 yılına kadar Kapadokya’da yoğunluk oluşturan Çinli turistler, 2024’ün ilk yarısından itibaren yine bölgede ağırlanmaya başlanacak.

Çin takvimine göre 10 Şubat 2024’te “Ejderha Yılı”na girecek olan dünyanın en kalabalık ülkesinden Kapadokya’ya gelecek turistlerin rezervasyon talepleri görülmeye başlandı.
UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ndeki Kapadokya’ya Çinli turistlerin ziyaretlerinin gelecek yıldan itibaren pandemi öncesini aratmayacak ölçüde artacağı öngörülüyor.
Bölgedeki bir otelin genel müdür yardımcısı Teoman Gevrek, Çinli turistleri yeniden bölgede ağırlamayı arzu ettiklerini belirterek, “Çinli turistler bölgemiz için çok önemli. Pandemiye kadar yoğun ilgi gösterdiler. Şu anda yavaş yavaş Çin pazarının açılacağına dair emareler alıyoruz. Yeni uçak seferleri konulmaya başlandı. Umut ediyorum ki Çin detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*