Home » Genel » Konya’nın denizi Karaburun Plajı tatilcilerin yeni gözdesi oldu




Konya’nın denizi Karaburun Plajı tatilcilerin yeni gözdesi oldu

Konya'nın denizi Karaburun Plajı tatilcilerin yeni gözdesi oldu

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’ndeki Karaburun Plajı, tatil beldelerini aratmayan görüntüsüyle dikkat çekiyor. Plaj, günübirlik tatilcilerin yanısıra kamp yapmak isteyenlere de olanak sağlıyor.

Konya Ovası’ndaki Beyşehir Gölü sahili, Akdeniz sahillerini aratmıyor. Karaburun Plajı’na gelenler, gölde yüzüp sahilde güneşleniyor.
Konya’nın güneyindeki Beyşehir ilçesindeki gölün güneyi ve batısında Toros Dağları, doğusunda volkanik Erenler Dağı, kuzeybatısında ise Anamas ve Sultan dağları bulunuyor.
Balıkçılığın yapıldığı, yaklaşık 656 kilometrekarelik yüz ölçüme sahip Beyşehir Gölü çevresinde 3 plaj bulunuyor.
En uzun plaj olan Karaburun ise Akdeniz sahillerini aratmıyor. Gölde serinleyen Beyşehirliler, aynı zamanda meşe ormanları arasında kamp detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*