Home » Genel » Sağlık girişimi Quibim, 50 milyon dolar yatırım aldı




Sağlık girişimi Quibim, 50 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık girişimi Quibim, 50 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 50 milyon dolarlık A serisi yatırım turuna Asabys ve Buenavista Equity Partners ortaklaşa liderlik etti. İspanya merkezli Quibim’in yatırım turunda UI Investissements, GoHub Ventures, Amadeus Capital Partners, APEX Ventures, Partech, Adara Ventures, Leadwind, Build Collective ve Abcam‘dan Jonathan Milner yer aldı.

Şirket, yeni yatırımı ABD’deki varlığını güçlendirmek ve hastaneler ile ilaç şirketleriyle stratejik iş birlikleri kurmak için kullanacağını açıkladı.

2012 yılında Angel Alberich-Bayarri ve Luis Martí Bonmatí tarafından kurulan Quibim, sağlık alanında daha doğru teşhis koymaya yardımcı olan ileri teknoloji görüntüleme çözümleri sunuyor. Şirket; MRI, detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*