Home » Genel » SEC, Twitter paylaşımları nedeniyle Elon Musk’ı ‘taciz’ ettikleri iddialarını reddetti




SEC, Twitter paylaşımları nedeniyle Elon Musk’ı ‘taciz’ ettikleri iddialarını reddetti

SEC, Twitter paylaşımları nedeniyle Elon Musk'ı 'taciz' ettikleri iddialarını reddetti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Twitter paylaşımları nedeniyle elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk’ı “taciz” ettikleri iddialarını reddetti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), San Francisco bürosundan Steven Buchholz, yazdığı mektupta, Musk’ın paylaşımlarına dair dosyaya bakan hakimin, Musk ile görüşmeler yürütülmesi yönündeki talimatlarını yerine getirdiklerini belirtti.

Buchholz, dosyanın mahkemede görülmeye başlamadan önce hakimin, tarafların bir araya gelerek konuyu müzakere etmeleri konusunda kendilerine tavsiyede bulunduğunu kaydetti.

Ayrıca, Buchholz, SEC’in Musk’ın Twitter paylaşımlarına dair mahkeme celbi çıkarttırdığı iddiasının da gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Musk’ın avukatları, dün, Manhattan’daki bir mahkemeye gönderdiği mektupta, SEC’i 2018’deki Twitter paylaşımları nedeniyle müvekkilleri Musk’ı soruşturma ve mahkeme celpleriyle “taciz” detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*