Home » Genel » Snapchat, iPad uygulamasını 13 yıl sonra yayına aldı




Snapchat, iPad uygulamasını 13 yıl sonra yayına aldı

Snapchat’in markalar için artırılmış gerçeklik ve makine öğrenimi araçları sunmaya başladığını geçen mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Sosyal medya uygulaması, iPad kullanıcıları için yaptığı yeni bir güncellemeyle yeniden gündeme geldi.

Snapchat, 2011’deki lansmanından bu yana ilk kez, iPad’in tam ekranını kullanan native app yani özel olarak geliştirilmiş bir uygulama sunmaya başladı. Yeni güncellemeyle birlikte, Snapchat artık iPad ekranını tamamen kapsayarak daha geniş bir kullanım alanı sağlıyor.

Bu durum kullanıcıların Snap çekimlerinde daha büyük bir ekran deneyimi yaşamasını ve arkadaşlarını daha rahat görmesini mümkün kılıyor. Buna rağmen uygulama şu an sadece portre modunda çalışıyor ve manzara modunu desteklemiyor.

Snapchat’in iPad için detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*