SpaceX’in Almanya merkezli rakibi Isar Aerospace, 165 milyon dolar yatırım aldı
| Mart 28, 2023 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
2020 yılında uzay teknolojileri ve uydu gönderimlerine odaklanan Isar Aerospace’in 91 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. SpaceX’in Almanya merkezli rakibi Isar Aerospace, 165 milyon dolar (155 milyon euro) yatırım aldı.
Yatırım turuna katılım gösterenler arasında 7-Industries Holding, Scale Up Fund Bavaria, Earlybird Venture Capital, HV Capital, Lakestar, Lombard Odier Investment Managers, Porsche Automobil Holding SE (Porsche SE), UVC Partners ve Vsquared Ventures yer aldı.
Bu arada özel yatırımcılar tarafından sağlanan fonların bir kısmının Avrupa Birliği ve Avrupa Yatırım Fonu tarafından yönetilen InvestEU ve Alman Gelecek Fonu gibi bölgesel programlar tarafından desteklendiğini de belirtelim.
Yeni yatırım turunun ardından detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi