Home » Genel » Türkiye girişimcilik ekosisteminin 2025 yılı ve 2026 beklentileri Webrazzi Summit 2025 sahnesindeydi




Türkiye girişimcilik ekosisteminin 2025 yılı ve 2026 beklentileri Webrazzi Summit 2025 sahnesindeydi

Webrazzi Summit 2025 kapsamında, bütün gün 5 farklı salonda, birbirinden değerli katılımcıların bilgi ve deneyimlerini siz kıymetli konuklarımızla paylaştık. Etkinlik “Türkiye Girişimcilik Ekosisteminin 2025 Yılı ve 2026 Beklentileri” başlıklı oturumla günün sonuna yaklaşıyor.

Bu oturumda Commencis Kurucu Ortağı ve CEO’su Fırat İşbecer ve Spyke Games Kurucu Ortağı ve CEO’su Rina Onur Şirinoğlu; Webrazzi Kurucu ve CEO’su Arda Kutsal‘ın sorularını yanıtladılar.

Rina Onur Şirinoğlu, oyun sektörüne dışarıdan bakmanın kolay olduğunu ancak içeride dinamiklerin çok daha karmaşık olduğunu belirtiyor. Yatırımlar ve değerlemeler cazip görünse de hızlı büyümenin bazı detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*