Türkiye’deki her 10 firmadan 8’i Corona virüs salgınına karşı alınan önlemlere uyum gösteriyor
| Kasım 13, 2020 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Avansas‘ın yeni müşteri sayısını 2,5 kat artarak 475 bine ulaştığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Ülkemizin 81 ilinde patron ve çalışanlarla pandeminin iş dünyasına etkilerini araştıran Avansas, Mart ayından Eylül ayına kadar geçen süreçte iş yerlerinde alınan yeni önlemleri ve gelecek öngörülerini inceledi.
Avansas tarafından yapılan araştırmaya 81 ilden 4 bin 26 kişi katıldı. Araştırma sonuçlarına göre iş yerlerine dönenlerin sayısı Mayıs ayına göre yüzde 30 oranında arttı. Eylül ayının ilk çeyreğinden itibaren ise iş yerlerine dönenlerin oranı yüzde 80’e ulaştı.
Kontrollü sosyal hayat ve işe dönüş sürecinde Türkiye’deki her 10 firmadan 8’inin Corona virüs salgınına karşı alınan detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi
