Home » Genel » Web3 ile artırılmış gerçeklik teknolojilerini birleştiren Kaleidoco, 7,1 milyon dolar tohum yatırım aldı




Web3 ile artırılmış gerçeklik teknolojilerini birleştiren Kaleidoco, 7,1 milyon dolar tohum yatırım aldı

Web3 odaklı teknolojilerin her geçen gün daha da popülerleştiğini geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Odağına Web3’ü alan bir eğlence şirketi olan Kaleidoco, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Kaleidoco tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 7,1 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Kaleidoco’nun 7,1 milyon dolarlık yatırım turu Animoca Brands, GameFi Ventures, Gemini, Jane Street, Adit Ventures, Merit Circle, Nexo, HexTrust, SuperChain Capital ve TSG’nin (The Seelig Group) katılımı ile birlikte gerçekleşti.

Web3 ile artırılmış gerçeklik teknolojilerini birleştiren Kaleidoco, aldığı 7,1 milyon dolarlık yeni yatırımı, artırılmış gerçeklik odaklı teknoloji platformu ve Particle Ink isimli metaverse geliştirmek için kullanacak. Jennifer Tuft ve Cassandra detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*