Yapay zeka, veri ve sağlık: Sanofi ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Türkiye’nin potansiyelini VivaTech’te ele aldı
| Haziran 22, 2026 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Avrupa’nın en büyük teknoloji ve girişimcilik etkinlikleri arasında yer alan VivaTech bu yıl 10. yılını kutladı. Sanofi‘nin daveti ile yerinden takip ettiğimiz VivaTech, 17-20 Haziran tarihleri arasında Paris’te gerçekleşti. Etkinlikte, 165 ülkeden 200 bini aşkın ziyaretçi, 60 ülke pavyonu, 15 binden fazla girişim ve 1.155 konuşmacı yer aldı.
Bu haberimizde etkinliğin genel atmosferini, Sanofi’nin PharmUp programı kapsamında fuara taşıdığı Türk girişimlerini ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi iş birliğiyle düzenlenen özel oturumun tüm detaylarını bulabilirsiniz.
PharmUp ile VivaTech’e: Türk sağlık girişimleri Paris’te
Hatırlatmak gerekirse Sanofi, 2019 yılından bu yana PharmUp isimli bir girişim hızlandırma programı yürütüyor. Programdan mezun detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi
