Yeni sosyal medya platformu Touchapp’in kullanıcı sayısı 30 bine yaklaştı
| Haziran 15, 2022 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Birçok araştırmada sosyal medyanın zihinsel sağlığa ve duygu durumuna olumsuz etkileri vurgulanırken, bu durumu tersine çevirmek isteyen bir girişimci harekete geçti. Kullanıcıların karşılıklı olarak faydalanabileceği bir modelle ana akım sosyal medyaya alternatif olmayı hedefleyen değer odaklı platform Touchapp, 3 ayda 50 bini aşkın kez indirildi.
Kullanıcılar arası etkileşimi esas alan ve şirketler için de önemli fırsatlar barındıran sosyal medya platformlarının kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor.
Kepios verilerine göre Nisan 2022 itibarıyla küresel çapta toplam 4,65 milyar sosyal medya kullanıcısının olduğu tahmin edilirken, bu sayının, küresel nüfusun %58,7’sine karşılık geldiği görüldü.
Öte yandan bu platformların, depresyon, kaygı ya da kıskançlık gibi duygular üzerinde detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: NTV.Com.Tr
