Home » Genel » Nanofotonik görüntüleme teknolojisi geliştiren eyeo, 40 milyon euro yatırım aldı




Nanofotonik görüntüleme teknolojisi geliştiren eyeo, 40 milyon euro yatırım aldı

Nanofotonik görüntüleme teknolojisi geliştiren eyeo, 40 milyon euro yatırım aldı. Şirketin 40 milyon dolarlık A serisi yatırım turuna Innovation Industries liderlik etti. Hollanda merkezli eyeo’nun yatırım turunda imec.xpand, Invest-NL Deep Tech Fund, QBIC fund, High-Tech Gründerfonds ve Brabant Development Agency yer aldı.

2023 yılında kurulan şirket, toplamda 55 milyon dolar yatırım aldı. eyeo, yeni yatırımı nanofotonik görüntü sensörlerini seri üretime geçirmek, mühendislik ekibini büyütmek ve OEM iş ortaklarıyla ticari ölçekli satışları hızlandırmak için kullanacağını açıkladı. 

Şirket; Jeroen Hoet, Jan Genoe, Alden Carracillo ve Gerd Van den Branden tarafından kuruldu. eyeo, temelde kamera ve görüntüleme sensörleri için nanofotonik tabanlı teknoloji geliştiriyor. detaylı ⇒

Alıntının kaynağı: Webrazzi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*