Futuremark 2023’ün kazanan girişimleri
Aralık 18, 2023 | Posted by SiberBulucu.Com under Genel |
|
Philip Morris Türkiye, kuluçka merkezlerinden Viveka ile birlikte Futuremark 2023 start-up yarışmasını düzenledi. MEXT Teknoloji Merkezi’nde 15 Aralık’ta düzenlenen yarışmanın odak noktaları “üretim teknolojileri”, “sürdürülebilirlik” ve “ticari operasyonlar” oldu.
Philip Morris International tüm dünyada şirketin dönüşümüne katkı sağlayabilecek start-uplara yatırım yapmak için 350 milyon dolar tutarında büyüklüğe sahip “PM Equity Partner” (PMEP) fonunu oluşturdu.
Philip Morris Türkiye Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, kendi iş modellerinde de start-upların önemli bir yeri olduğunu ifade etti: “30 yılı aşkın süredir ülkemizde gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 1,5 milyar dolar yatırımla üretimde, ticari operasyonlarımızda ve tedarik zincirimizde fark yaratacak sayısız projeye imza attık. detaylı ⇒
Alıntının kaynağı: Webrazzi